KrzepkiR Gość
| Temat: Ponawiam pytanie Sro Lip 06, 2011 3:18 am | |
| Dla czego został wyedytowany zapis o moim autorstwie strona sojuszu aGoD? Nie macie na tyle odwagi żeby odpowiedzieć? Zdajcie sobie sprawę że to żałosne zachowanie? |
|
cronos
Liczba postów : 75 Join date : 05/03/2011
| Temat: Re: Ponawiam pytanie Czw Lip 07, 2011 10:50 pm | |
| Witam byłem na urlopie dlatego nie odpisywałem Ja usunąłem twój nick . Masowo wychodziliście z sojuszu , często bez informacji , taka olewka. Uznałem że za nic macie nasz sojusz , wiec będzie ci obojętne czy jest tam twój nick czy też nie . | |
|
KrzepkiR Gość
| Temat: Re: Ponawiam pytanie Czw Lip 07, 2011 11:25 pm | |
| Ja nie wierzę w to co czytam... Nie mówimy tu o "Nas" tylko o mnie. To ja włożyłem dużo pracy w przygotowanie obu stron poszczególnych filarów GoD. I nie wiem czy pamiętasz ja swoje odejście bardzo obszernie uzasadniłem. A nawet jeśli tego bym nie zrobił to i tak nie ma znaczenia. Poświęciłem czas i energię aby coś dla Was zrobić. Odchodząc miałem możliwość to ze sobą zabrać ale zostawiłem. I zostawiłem to z podpisem. Bo to MOJA TWÓRCZOŚĆ.
Powtarzam. Jeśli się Wam strona nie podoba usuńcie ją i zróbcie sobie nową. Jeśli jednak ją zostawiacie to nie usuwaj podpisu autora. |
|
KrzepkiR Gość
| Temat: Re: Ponawiam pytanie Czw Lip 07, 2011 11:26 pm | |
| To niestety ordynarny brak szacunku do mnie i do mojej pracy. |
|
cronos
Liczba postów : 75 Join date : 05/03/2011
| Temat: Re: Ponawiam pytanie Pią Lip 08, 2011 2:30 pm | |
| Oczywiście uszanuję twoje uczucia i twój nick wróci na swoje miejsce. Stronka jest bardzo ładna. Porozmawiam z chłopakami zobaczę co o tym sądzą Nie złość się i wybacz mi moją małostkowość | |
|
KrzepkiR Gość
| Temat: Re: Ponawiam pytanie Nie Lip 10, 2011 2:31 pm | |
| Cieszę się że doszliśmy do porozumienia. Nie mam Wam niczego za złe bo podpis wrócił. Ale nie musiał być tak gigantyczny Wystarczyłby taki malutki w rogu jak wcześniej Tak czy inaczej dziękuję za wysłuchanie i po problemie. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Ponawiam pytanie | |
| |
|